Disclaimer

veranda-offertes.be is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website veranda-offertes.be. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op veranda-offertes.be staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op veranda-offertes.be is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij veranda installateurs

Voordelen van veranda-offertes.be

Op veranda-offertes.be kan u gemakkelijk offertes aanvragen voor veranda gerelateerde services binnen uw regio.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere veranda bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

« Wij wilden graag een houten veranda laten bouwen. Nu hadden we geen idee van de prijs, maar verwachten dat dit vrij hoog zou kunnen zijn. Met behulp van veranda-offertes.be hebben we diverse prijzen kunnen vergelijken en staat er nu een prachtige houten veranda! »
E. Mertens, Gent

« Ik vind het heerlijk om met mijn vrienden en familie in de zomermaanden te tafelen in de buitenlucht. Helaas regent het ook weleens dus besloten een veranda te willen. Via veranda-offertes.be heb ik een schitterende aluminium veranda in mijn tuin laten plaatsen.»
O. Peteghem, Brussel

« In één woord geweldig. We deden een aanvraag en binnen no-time hadden we reactie van 4 veranda installateurs.»
G. Dehaene, Brugge